Monthly Archives: február 2015

Amikor a falak is zengnek

A Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola 2015. február 21-én a „Tehetséghidak Program” keretében, klubrendezvényt szervezett a helyi citerások körében. Az Eötvös József Művelődési Ház termeiben 30 citera szólalt meg. E program céljaként, a Spievanky-veršovačky szlovák énekversenyre készülő 12 főből álló … Continue reading

Posted in Egyéb | Leave a comment

Trefort Ágoston születésének 198. évfordulója

Februrár 7. Trefort Ágoston születésének napja, s hagyományaink szerint ezen a napon, vagy a legközelebbi tanítási napon megemlékezést tartunk, méltón tisztelegve személye előtt.

Posted in Egyéb | Leave a comment

I. Becsület Félmaraton és XXI. Futógála

Idén is megrendezésre kerül tavaszi Futógála Csabacsűdön, mely a sorban a XXI. Ez alkalommal egy újdonsággal bővítve várjuk a futást kedvelőket, ugyanis a Kiskör és a Nagykör mellett Félmaratont is indítunk, melynek I. Becsület Félmaraton lett a neve.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Csabacsűdi Futógála a Facebookon

A Futógála szervezői a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskolával együttműködve úgy határoztak, tovább fejlesztik tevékenységeik körét és egy Facebook oldalon is hirdetni fogják rendezvényeiket és a futással kapcsolatos általuk hasznosnak ítélt információkat.

Posted in Egyéb | Leave a comment