Monthly Archives: január 2016

A Magyar Kultúra Napja a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskolában

2016. január 22-én ismét részesei lehettünk a programnak. Idén Szarvasról vezényelte a szavalatokat Jordán Tamás, hiszen a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara és Szarvasi Gyakorló  Általános Iskolája  és Gyakorlóóvodája, illetve  a Cervinus Teatrum adott otthont a rendezvénynek.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Felhívás

Kedves Szülők, Gyerekek! Bizonyára értesültek arról, hogy a környékünkön egy családban súlyos betegséggel küzdenek és mindent megtesznek azért, hogy az édesapa és gyermekük gyógyulását biztosítsák. Ehhez mi is szeretnénk hozzájárulni. Kérjük Önöket, segítsék gyűjtésünket, s küldjék be iskolánkba a műanyag … Continue reading

Posted in Egyéb | Leave a comment

Iskolanyitogató a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskolában

2016. 01. 15-én Iskolanyitogatót tartottunk a leendő elsősöknek a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskolában. Így, mint minden évben, idén is ellátogattak hozzánk a Hársliget Óvoda nagycsoportosai, hogy betekintsenek az iskola mindennapjaiba.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Rajzpályázati siker

A V-62 Szarvasi Galamb-és kisállattenyésztők Egyesülete rajzpályázatot hirdetett alapításának 110. évfordulója alkalmából. Iskolánk első, második, harmadik és negyedik osztályos diákjai állatos és karácsonyi témájú rajzokat készítettek.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Karácsonyi játszóház

2015. december 18-án, a délelőtt folyamán karácsonyi játszóházat tartottunk az iskola diákjainak. A nagyiskola minden termében lehetőség volt a karácsonyi készülődésre.

Posted in Egyéb | Leave a comment