XXVI. Csabacsűdi Futógála

2017. október 05-én XXVI. alkalommal került megrendezésre a Csabacsűdi Futógála, amelyet minden tanévben ősszel és tavasszal rendezünk meg. A résztvevők két táv közül választhatnak. Van egy rövidebb illetve egy hosszabb táv. Tanulóink lelkesen készültek erre a napra, mivel szeretnek mozogni és a szabadban lenni. Minden diák kitartóan teljesítette a maga elé kitűzött célt. Az iskolásokon kívül egy kis óvodás lány is teljesítette a rövidebb távot.
A futás után a tanulók banánt, almát és pizzát ehettek. Minden diák kapott ásványvizet, a Csabacsűdiek Baráti Köre Hagyományőrző Egyesület pedig teával kínálta a jelenlévőket, amit a Csabacsűdi Önkormányzat biztosított számukra. A Szülők Közösségétől minden tanuló müzli szeletet vehetett át, amit Hanó Tünde SZK vezető adott át részükre.
Az eredményhirdetésig játékos sportversenyen vettek részt tanulóink.
Az óvodás kislánynak és a kiskörön résztvevők első három helyezettjének az érmeket a Szülők a Csabacsűdi Gyermekekért Egyesület vezetője, Pusztainé Tusjak Tünde adta át. A többieknek Sutyinszky Zoltán, intézményünk vezetője nyújtotta át a helyezésért járó érmet.
Ezen felül az alsósok kaptak osztályonként két-két labdát, a felsősök pedig szintén osztályonként két-két pingpongütőt és hozzá pingpong labdát.

Eredményeink:
Nagykör
Alsó
Lány: Fiú
1. Gulyás Dominika 3.o. 1. Rácz Patrik 4.o.
2. Viszkok Bernadett 3.o. 2. Bárdos Balázs 2.o.
3. Szél Vivien 3.o. 3. Szabó Tamás 3.o.

Felső
Lány: Fiú
1. Komáromi Réka 6.o. 1. Gombár Viktor 7.o.
2. Kusnyar Zsuzsanna 8.o. 2. Bárdos András 5.o.
3. Zelenák Liza 7.o. 3. Varga Tamás 7.o.

Kiskör
Alsó
Lány: Fiú
1. Benyó Viktória 2.o. 1. Mizik Benjamin 2.o.
2. Csilik Mónika 2.o. 2. Gyulai Róbert 4.o.
3. Gazsó Laura 2.o. 3. Rácz Patrik 4.o.
Osztályok versenye
Alsó Felső
1. 3. osztály 1. 5. osztály
2. 4. osztály 2. 7. osztály
3. 2. osztály 3. 8. osztály

Képek

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.