Nyílt napon jártak 7.-8. osztályos tanulóink

Október 19-én hét tanuló a hetedik, nyolcadik osztályból Pljesovszki Mihály tanár úr kíséretével Kétegyházai Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium nyílt napján vettek részt. Az iskolában töltött idő alatt tájékoztatást kaptak arról, hogy az intézményben milyen képzések zajlanak illetve bepillantást nyerhettek a tanulók mindennapjaiba.
Október 27-én Szarvason, a GySzC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma intézményben voltak nyílt napon hetedik és nyolcadik osztályos diákjaink, Pekárné Bakulya Tünde, Bankó-Szarvák Beáta tanárnők és Sutyinszky Zoltán igazgató úr kíséretével. Ott szintén beszámolót kaptak tanulóink az intézményben zajló képzésekről illetve a jelentkezés módjáról, feltételeiről. Majd a nap folyamán további programokon vettek részt, melyek segítségével még jobban megismerték az iskola hétköznapjait és a tanórákon kívüli tevékenységeket is.
Bízunk abban, hogy a nyílt napokon való részvétel és az ott megszerzett információk végzős diákjaink segítségére lesznek a tudatos pályaválasztásban.

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.