26. Csabacsűdi Gyermeknap

2018. május 19-én került megrendezésre a 26. Csabacsűdi Gyermeknap a Szülők a Csabacsűdi Gyermekekért Egyesület szervezésében. Az alkalomra nagyon sokan kilátogattak a környező településekről is, ezen kívül még Orosházáról és Hódmezővásárhelyről is érkeztek vendégek.

Az esemény kezdéseként az ünnepélyes megnyitóra került sor. Molnár József polgármester úr és intézményünk, a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola képviseletében Pekárné Bakulya Tünde mondta el beszédét. Ezt követően Polgármester úr átadta a jelképes települési kulcsot a tanulóink által megválasztott diák-polgármesternek és helyettesének, Rácz Tímeának és Nagy Vandának.  Így, a már hagyománnyá vált faültetést ők irányították.

10 órától a fellépések, versenyek, vetélkedők kezdődtek. Iskolánk citerásai léptek fel, volt szellemi vetélkedő, rendőrségi ügyességi vetélkedő.

11: 30-kor kezdődött az aszfalt rajzverseny, melynek témája idén a „Kedvenc mesém”.

Délben ebédeltek a gyerekek, lencselevest és palacsintát kaptak. Miután mindenki elfogyasztotta az ételt, a Hársliget Óvoda óvodapedagógusainak báb-előadása következett, őket követte a csabacsűdi iskolások és óvodások Pom-pom tánc bemutatója.

14 órakor Varga Róbert (CITROM) látványos motoros bemutatóját nézhették végig a jelenlévők. Utána a Szarvasi Fit Life Team SE. Gyerek Zumba csoportja mutatta be tudását.

Idén is átadásra került a Gyermekmosoly-díj. Ebben az évben Tusjakné Sztricskó Szilvia és Fábri Melinda vehette át a díjat.

A hagyományos Ki Mit Tud vetélkedőn versmondást, táncot és tátikát hallhatott és láthatott a közönség. Őket a zsűri díjazta a produkciók után.

A szülinapi torta elfogyasztása előtt aerobicozhattak a jelenlévők, majd a támogatójegyek sorsolása következett.

A gyermekek vacsorára pizzát ehettek.

A vacsora után következett a nap fénypontja, a sztárvendég Kozmix.

A Gyermeknap zárásaként a tűzijátékra, valamint a Nosztalgia Discora került sor.

A rendezvény felejthetetlen élményt nyújt a gyermekek számára. Köszönjük a szervezőknek a rendező munkát és kívánjuk, hogy sok ehhez hasonló nagyszerű eseményt tudjanak a jövőben is lebonyolítani.

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.