Közlemény

Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Közlönyben megjelent a 11/2021. (III.6.) Korm. rendelet a védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről.

A rendelet alapján a digitális munkarend időtartama alatt a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről. Ezen kérelem elektronikusan is benyújtható.
Felkérik továbbá a szülőket, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe.

Fentiek alapján 2021. március 8-ától az intézményben igénybe vehető a gyermekfelügyelet. Az indoklással ellátott kérelmüket az intézményvezetőnek címezve írásban kell elhelyezni az iskola postaládájában, vagy elektronikus úton megküldeni a treftitkar@gmail.com e-mail címre.

Felhívom a figyelmüket, hogy a kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mintha otthon lenne a gyermek.

Megkérünk mindenkit, hogy az intézmény online felületeit kövessék figyelemmel, az intézmény működésével kapcsolatos információkat folyamatosan tesszük közzé.

Tájékoztatom Önöket továbbá, hogy az intézmény vezetése és titkársága továbbra is a megszokott rend szerint működik.

Az alábbi elérhetőségeken továbbra is állunk szíves rendelkezésükre:

06-66-219-602, 06-30-284-40-24
iskolacs@szarvasnet.hu, treftitkar@gmail.com.

Tisztelettel kérjük mindenki együttműködését a járványügyi helyzettel kapcsolatos szabályok, rendelkezések betartásában, a digitális munkarend zavartalan működtetésében.

Csabacsűd, 2021. március 07.

Tisztelettel

Sutyinszky Zoltán
intézményvezető
Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.