SegítsVelem MosolyManók! Ajándékozz és légy Te is főhős!

Az adománygyűjtés a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös szervezésében az EMMI Köznevelésért Felelős Helyettes Államtitkársága és a GLS Hungary csomaglogisztikai szolgáltató támogatásával valósult meg. Az akció keretében a diákok a használt, de még jó állapotú játékaikat ajánlhatták fel rászoruló társaiknak. Tavaly országosan összesen több, mint 10 000 csomag gyűlt össze.
Iskolánk idén is csatlakozott ehhez a nemes célú felhíváshoz. A dobozokat elsődlegesen rászoruló gyermekek kapják. Van, aki még nem gondol a karácsonyra, de van, aki nem is szeretne, mert ő nem örül karácsonykor.
Iskolánk tanulóira, szüleikre és a nevelőtestületre nagyon büszkék vagyunk. A tavalyi évben 45 db doboz került felajánlásra, idén ez jóval több lett. 58 db ajándékdoboz gyűlt össze az iskola aulájában. Reméljük, hogy évről évre egyre több kisgyermeknek tudunk mosolyt varázsolni az arcára.
A felajánlásokat 2021. december 03-án a GLS futárszolgálat vitte el. Az adományok bepakolását iskolánk néhány tanulója és igazgatója, Sutyinszky Zoltán segítette. A diákok igazgató úrral élőláncot alkotva hamar megtöltötték az autó csomagtartóját. A gyerekek örömmel szorgoskodtak, nagy lelkesedéssel kezdtek hozzá a pakoláshoz.
Az iskola nevében köszönjük szépen az adományokat.
„Ha keveset adsz is, ha szívből adod, soknak számít.” /Lőrincz L. László/

Képek

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.