Bicóval szállni élvezet!

Bicóval szállni élvezet, és ezt most 23 Trefortos diák is megerősítheti. Szeptember 6-án reggel 23 vidám gyerek sorakozott iskolánk bejáratánál, hogy elinduljanak egy szarvasi kerékpártúrára. Misi bácsi, Edit néni és Betti néni kíséretével 8 órakor útnak indult a csapat, hogy a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeum előtt találkozzanak a túravezetőjükkel, Skorka Zoltánnal.
A túrázók első állomása a Történelmi Magyarország közepe, a malom volt. Innen a Holt-Körös gátján haladtak tovább, egészen az Élő-Körös nagy gátjáig, ahol a festői őszi környezetben bringázhattak. Ellátogattak a komphoz is, ahol egy kicsit ismerkedhettek a vízi utazás különböző típusaival is.
A Mini Magyarország makettpark pedig már nem volt messze, így oda is betértek a kis diákok, megcsodálhatták a park (és az ország) főbb, gyönyörű mini látnivalóit. Akinek pedig még mindig volt energiája, játszóterezhetett is.
Utolsó állomásuk a Galéria Grill étterem volt. Itt természetesen a finom ebéddel visszapótolhatták az elhasznált energiákat. Után újult erővel ismét a kerékpárok nyergébe pattanhattak és élményekkel telve elindultak vissza Csabacsűdre, ahol elmesélhették nekünk a majdnem 30 kilométeres út minden egyes momentumát. Ami minket illet, élvezettel hallgattuk a sok vidám gyerek beszámolóját.

Képek

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.