Ismét Futógála Csabacsűdön

Idén immár XXXIII. alkalommal került megrendezésre hagyományos rendezvényünk, a Futógála. Október 6-án, a délutáni órákban már alig bírták kivárni a diákok, hogy elkezdődjön a rendezvény. A rajtig mindenki talált magának elfoglaltságot, hiszen rengeteg játék várta őket a helyszínen. Ha úgy érezték, hogy fogytán van az energiájuk, akkor pedig a szülők szorgos kezeinek hála, zöldség, gyümölcs és finom meleg tea várta őket az asztaloknál, és persze az elmaradhatatlan zene is szólt.
A rajt előtt Korbely Szilvia tanító néni tartott zenés bemelegítést a kicsiknek és nagyoknak, ezzel biztosítva, hogy mindenki biztonságosan startolhasson el. Először a nagykör indult el, majd az utolsó befutó után a kiskör is. Sokan úgy érezték, hogy a nagyobb táv kevésnek bizonyult, ezért a kisebb társaikat is bátorítva lefutották velük a rövidebbet is. A futáshoz csatlakozott néhány szülő, és Csabacsűd település futónagykövete, Antal Béla is.
Remek hangulatban telt el a délután és jutalomként az összes tanuló egy müzliszeletet kapott, amit a futás után mindenki jóízűen fogyasztott el. Köszönjük a Szülők Közösségének a sok segítséget illetve Roszik Attilának a felajánlott almát.

Nagyon gratulálunk tanulóinknak az elért eredményekhez.

Kiskör – lány/fiú
1. hely – Palyov Liliána és Birghoffer Zsolt
2. hely – Folytán Zoé és Ivanyics József
3. hely – Ungi Kata Mária és Porubcsánszki Zalán

Nagykör – alsó – lány/fiú
1. hely – Medvegy Dorka és Ivanyics József
2. hely – Házi Kinga és Litauszki György
3. hely – Ivanyics László

Nagykör – felső – lány/fiú
1. hely – Benyó Viktória és Mizik Benjámin
2. hely – Viszkok Bernadett és Gulyás Dániel
3. hely – Gazsó Laura és Folytán Botond

Osztályok versenye – Vándorserleg
Alsó: 4. osztály
Felső: 8. osztály

Képek 

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.