Becsengettek a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskolába

Szeptember elseje nem csak az ősz, hanem az új tanév kezdete is. Ezen a napon tartottuk tanévnyitó ünnepségünket az Eötvös József Művelődési Házban. Pljesovszki Mihály megbízott igazgató úr köszöntötte a megszeppent első osztályosokat, a felsőbb osztályok tanulóit, nevelőiket és a megjelent szülőket, nagyszülőket.

A színpadon az ötödikesek várták az elsős apróságokat, ahol egy-egy apró ajándékot adtak át nekik. Mind a két osztálynak sok újdonságot hoz ez a tanév, hiszen a kicsik most fognak megismerkedni a betűk és számok világával, a nagyobbaknak pedig sok új tantárgy mellett a felsős évfolyamok legkisebbjeként is helyt kell állniuk.

Az ünnepségen Bártfai Judit: Tanévnyitó az öcsémmel című versét mondta el Oncsik Fanni második osztályos tanuló és kistestvére Oncsik László, aki most kezdi az iskolát. Porubcsánszki Zalán ötödik osztályos tanuló verssel búcsúzott a nyártól.

Mielőtt megbízott igazgató úr megnyitotta volna a tanévet, ismertette a 2023/2024-es tanév fontosabb feladatit, változásait és bemutatta a nevelőestület új tagjait. Mindenki bizakodva várja az új tanévet.

Minden tanulónak, kollégának és a kedves szülőknek is eredményekben gazdag, szép új tanévet kívánunk!

Képek

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.