„Nézz ki, csak nézz ki, hogy hull-e a hó! Dunnáját paskolja Holle anyó.” – Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola karácsonyi ünnepsége

2023. december 20-án került megszervezésre iskolánk hagyományos karácsonyi ünnepsége, melyen az idei évben is a Hársliget Óvoda Csabacsűd-Örménykút intézmény nagycsoportosai is felléptek. A műsor az óvódások táncával kezdődött, a gyerekek hópehelynek öltözve szállingózták be a színpadot. Előadásuk után iskolánk minden tanulója közösen énekelte el a szlovák napon tanult karácsonyi dalokat. Ezt követően a délután fénypontja következett, iskolánk 6 tanulója a színpadon mesélte el Holle anyó történetét, mellyel nagy sikert arattak. Az előadás technikai eszközeit a Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft támogatta. A Szülők a Csabacsűdi Gyermekekért Egyesület az idei évben is ajándékkal kedveskedett iskolánk minden tanulójának és dolgozójának.

Köszönjük minden támogatónknak a 2023-as évben nyújtott önzetlen támogatását. Ezúton kívánunk mindenkinek békés, nyugodt karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet!

„ Nem szabad hinni, hogy rossz ez a tél.
Nem fázik senki, ha tavaszt remél.
Nézz ki, csak nézz ki, hogy hull-e a hó!
Dunnáját paskolja Holle anyó.”

Képek

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.