Lezárult a HAPPY- hét a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskolában

Ahogy már korábban is írtuk, diákjaink 2015. március 23-tól 27-ig szórakoztató feladatokon vettek részt a HAPPY-hét programkeretein belül, amin sok hasznos információt tudhattak meg az ivóvízről, az üdítőkről és a szervezetükre káros italokról is.

A hét programjait hétfői ügyelet átadásunkon nyitottuk, melynek kezdetén megszólalt iskolarádiónkban a 7. osztályos iskolarádiós diákjaink által készített vízivásra emlékeztető dal. Ettől kezdve minden nap 3x hangzott el a rádióban a dal, amit minden gyermek vidáman hallgatott, és már szaladtak is az aulában kialakított vízbárunkhoz inni.

Az alsós osztályokban a diákok kézügyességére is szükség volt, mert kifestőket színezhettek és poháralátétet készítettek, amit tetszés szerint dekorálhattak. Tanóráikat előadások és kísérletek színesítették. A felsős osztályok is lelkesen hallgatták az előadásokat, és örömmel vettek részt vízi sportversenyeinken, ahol vizes palackokat kerülgettek, vizet hordtak és palackokat is dönthettek kislabdával.

A hét zárásaként pedig diákjainkból az iskola udvarán egy csepp alakot formáztunk és örökítettünk meg.

Reméljük mindenki nagyon jól érezte magát, és nem felejti el ez után sem, hogy az ivóvízfogyasztás mennyire egészséges és nélkülözhetetlen szervezetünk számára!

 

2015. Happy hét
This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.