KÖRZETI TÖBBPRÓBA ATLÉTIKAI VERSENY

SZARVAS, 2015. május 5.

Iskolánk évtizedek óta rendszeresen részt vesz ezen az atlétikai versenyen. Fontosnak tarjuk, hogy gyerekeink mind az egyéni, mind a csapatversenyben lehetőséget kapjanak a megmérettetésre, bizonyítani tudják tehetségüket. Többen már felnőttek azok közül, akik a megyei versenyre is eljutottak, s a mai napig szívesen sportolnak.

4 korcsoportban, 6-6 fős fiú-lány csapattal indultunk az idén is a versenyen. A 48 tanuló igyekezett minden atlétikai számban jól teljesíteni, de sajnos ez nagyrészt csak az 5-6. helyezésre volt elég.

Kiemelkedő eredményt az I. korcsoportos fiúk értek el, ők bronzérmet hozhattak haza eredményes versenyzésük jutalmaként.

A csapat tagjai:

Bárdos András 2. o.
Komár Gergő 2. o.
Szél Zoltán 2. o.
Daraki Attila 2. o.
Bácsi Dominik 2. o.
Adamik Zsombor 1. o.

Bárdos András egyéni 2. helyezett lett a korcsoport közel 30 versenyzője közül! Gratulálunk az elért szép eredményéhez, sportos helytállásához!

Bár csoportban az I. korcsoportos lányok nem lettek dobogósak, mégis közülük került ki a legügyesebb versenyző. Sovány Dorina egyéni 1. helyezést ért el kiváló teljesítményével, példamutató versenyzésével. Gratulálunk!

Dorina 2015. május 12-én, a megyei versenyen is lehetőséget kap a bizonyításra. Nagyon szurkolunk neki, és jó versenyzést kívánunk!

Felkészítőjük Zima Éva tanító néni volt.

A III. korcsoportos fiúk közül Jansik Norbert ért el dobogós helyezést, 3. lett kiemelkedő teljesítményével. Gratulálunk az ő eredményéhez is.!

Két tanulónk csak pár ponttal maradt el attól, hogy dobogóra állhasson, 4. helyezést értek el.

Beregszászi Tícián a II. korcsoport

Sovány Liza a VI. korcsoport versenyzője volt.

Ők is becsületesen helyt álltak a versenyszámokban, gratulálunk eredményükhöz!

Büszkék vagyunk a helyezést elért tanulóinkra, valamint azokra a versenyzőkre, akik komolyan vették a kihívást és jól teljesítettek.

Reméljük, jövőre még több érmet szerzünk!

Csabacsűd, 2015. május 7.

Testnevelő pedagógusok

2015.05.05. atlétika verseny
This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.