DÖK nap az iskolában

2015. június 15-én a tanév utolsó tanítási napján intézményükben „DÖK napot” tartottunk. A nap egy közös tájékoztatóval kezdődött, mely keretében a hétvégi papírgyűjtés eredményeit is ismertette a Szülői Közösség vezetője, Furár Szabina. A legtöbb papírt gyűjtő osztály a 2. osztály lett. Nyereményük egy torta volt. Emellett a legaktívabb papírgyűjtők csokoládét is kaptak a szülőktől. A megnyitó további részében iskolánk idén alakult művészeti csoportja mutatta be tudását, csengettyűn játszottak el különböző dalokat. A tanulókat Surina Györgyné Erzsike néni tanította be. Gratulálunk az eddigi szép teljesítményhez, sok sikert és sok fellépést kívánunk a későbbiekre.

Ezen a napon a nyolcadikosok bolond ballagást szerveztek, mely jó hangulatban telt el. Az alsóbb éves osztályokat meglátogatták, ők különböző műsorokkal, előadásokkal fogadták, búcsúztatták őket. A tanulók körében nagy derültséget váltott ki a nyolcadik osztályosok különféle öltözéke.

A délelőtti időszak egyéb programjait az osztályok az osztályfőnökük vezetésével külön szervezték meg, valaki sportolt, voltak, akik társasjátékkal játszottak, különböző videó felvételeket néztek meg. Az intézmény aulájában a tanév során készült fotókról rövid összefoglalót is megtekinthettek a diákok. Az érdekes programok egészen délig eltartottak, ez után a jól megérdemelt ebéd következett. Mindenki nagyon jól érezte magát, a gyermekek nagy örömmel zárták a tanítási év szorgalmi időszakát.

Holnap már a vakáció első napja következik, ugyanakkor a nyári időszakban is rengeteg programon lehet majd részt venni.

Reméljük, sokan kihasználják a különböző lehetőségeket.

Mindenkinek jó pihenést és feltöltődést kívánunk.

 

2015.06.15. DÖK nap
This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.