„Így farsangoltunk Csabacsűdön…”

Iskolánkban már több éves hagyomány a farsangi mulatság. Idén is hetekkel korábban elkezdődtek az előkészületek. Az Eötvös József Művelődési Ház előterében többfajta sütemény fogadta a résztvevőket, vendégeket, de szendvicsekben sem volt hiány.
Az igazgatói köszöntő után a műsor a 8. osztályosok nyitótáncával (keringővel) kezdődött. Felkészítésüket Aszódi Nikolettnek köszönhetjük.
Az idei farsang hercegnője Jansik Noémi és hercege Gerhát Krisztián Zsolt volt. Az osztályok tanulói is jelmezbe bújtak: Az első osztály táncos lányai és focista fiúi Shakirával felidézték a 2010-es futtball világbajnokságot. A másodikosok egyéni jelmezt öltöttek, szívük szerint átváltozhattak egy délutánra mesefigurákká vagy filmhősökké. A 3. osztályosok a Pinokkió mesehőst mutatták be egy aranyos tánccal. A 4. osztályosok egyéni jelmezben vonultak fel. Az 5. osztályosok műsorából  megtudtuk, hogy mit mond a róka. A 6. osztályosok nyári gyerekekként játszottak a Balaton parton. A 7. osztályosokkal a zenei világban nosztalgiázhattunk 1957-től napjainkig. Végül a 8. osztályos fiúk óriási sikert arattak táncukkal.
Később iskolánk hip-hoposai is felléptek.
Ez a vidám délután rövid discoval zárult.

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.