Monthly Archives: december 2015

Karácsonyi Ünnepség a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskolában

Idén 2015. december 17-én került megrendezésre az Eötvös József Művelődési Házban a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola és a Hársliget Óvoda Csabacsűd-Örménykút közös karácsonyi ünnepsége.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Karácsonyi műsor az Idősek Otthonában

2015. 12.16-án iskolánk diákjai ismét meglátogatták az Idősek Otthonának lakóit, ahol egy rövid műsorral kedveskedtek a szép korú bentlakóknak.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Boldog Karácsonyt!

Származási hely: Boldog Karácsonyt!

Posted in Egyéb | Leave a comment

Nálunk járt a Mikulás

2015. 12. 07-én, a délelőtti órákban, a Szülők a Csabacsűdi Gyermekekért Egyesület közreműködésével iskolánkba látogatott a Mikulás és segítő manói. A diákok énekszóval és versekkel köszöntötték őket, amiért végül szaloncukor jutalomban részesültek. A Mikulás elmondása szerint a tanulók idén is … Continue reading

Posted in Egyéb | Leave a comment

Mosolygó fogacskák

Mosolygó fogacskák címmel pályázatot hirdettek első osztályosok részére, melyben iskolánk elsősei is részt vettek. A tanító nénik segítségével minden gyermek elkészítette Tündit, a fogtündért és Marcit, a fogmanót. A fényképezéshez már csak csillogó fogacskákra és vidám, mosolygó kisdiákokra volt szükségünk.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Iskolánk volt a házigazda a III. Adventi Gyertyagyújtáson

2015. december 13-án, vasárnap, 16 órai kezdettel került megrendezésre a csabacsűdi III. Adventi Gyertyagyújtó Ünnepség. Ezen alkalomból intézményünk diákjai és pedagógusai egy ünnepi műsorral kedveskedtek a település lakóinak. A meghitt karácsonyi hangulatot verssel, énekkel, valamint furulya előadással teremtettük meg.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Rendhagyó fizika óra az iskolában

2015. december 4-én Kiss Pál középiskolai tanár a 7. és 8. osztályos tanulóknak rendhagyó fizika órát tartott. A tanítási óra alatt a tanulók különböző elektrotechnikai eszközökkel és azok tulajdonságaival ismerkedhettek meg. A színvonalas bemutató óra segítette a tanulók látókörét bővíteni … Continue reading

Posted in Egyéb | Leave a comment

Labdarúgó Diákolimpia I. korcsoport

Szarvason rendezték meg az I. korcsoport Labdarúgó Diákolimpiát 2015. 11.26-án és 2015.12.03-án, ahol diákjaink nagyon ügyesen szerepeltek. Első napon volt döntetlen és vereség is. Második napon nagyon összeszedetten, ügyesen játszottak egy döntetlent és a záró meccsen pedig önzetlen, taktikai játékkal … Continue reading

Posted in Egyéb | Leave a comment

Sári és Regina az országos szlovák karácsonyon

2015.12.04-ére az iskolából szlovák tanárnőnk, Lestyan Katalin kettőnket választott ki, hogy részt vehetünk az országos szlovák karácsonyon, Pilisszentkereszten. Fél 7-kor indultunk az iskola elől. Az ünnepi műsor 11 órakor kezdődött a Pilisszentkereszti Szlovák Közösségi Házban.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Mézes reggeli a Trefortban

Bár iskolánk a Földművelésügyi Minisztérium és az Országos Magyar Méhészeti Egyesület mézes reggeli programjához ugyan nem csatlakozott, mégis próbáltunk kicsit diákjainknak kedveskedni.

Posted in Egyéb | Leave a comment