Tanévnyitó ünnepség- Elszállt a nyár

Augusztus utolsó napján, még a délutáni napsütésben kezdődött meg az ünnepélyes tanévnyitó ünnepség Csabacsűdön az Eötvös József Művelődési Házban.

Az első osztályosokat Zima Éva és Mészáros-Korbely Szilvia tanító nénik kisérték fel a színpadra vidám köszöntődal kíséretével, ahol már az ötödik osztályosok várták őket. Ezután Sutyinszky Zoltán, iskolánk igazgatója köszöntötte a jelenlévőket, illetve név szerint üdvözölte iskolánk legkisebb tanulóit. A köszöntés után Bobvos Alexandra 3. osztályos tanuló szavalta el Mentovics Éva: Lesben áll az új kaland című versét. Mint minden évben, a testvérosztály tanulói az iskola ajándékát és egy névre szóló köszöntő lapot adtak át az 1. osztályosoknak. Ezután Birghoffer Kinga és Csapó Szilárd kis elsősök szavalata hangzott el. Szilvi néni és Mariann néni jelképesen is megnyitották az új tanévet, a színpadra dekorációként felhelyezett kis ablak függönyének elhúzásával.

Az ünnepélyen igazgató úr megemlítette a nyári táborok sikerességét, illetve beszámolt az iskolában történt felújításokról, a 2017/2018-as tanév fontos feladatairól, változásairól.

Sikeres tanévet kívánunk mindenkinek!

Képek

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.