Iskolanyitogató 2019.

A Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola hagyományaihoz híven 2019. január 9-én megtartotta „Iskolanyitogató” napját. A nagycsoportos óvodások egy kellemes délelőttöt töltöttek el az iskolában. Közös énekes játékot játszottak az elsősökkel, a másodikos gyerekekkel pedig együtt kiszínezték az ajándékba kapott könyvjelzőket, közben megnézegették a könyveiket.

Nagyon élvezték a leendő iskolások a sok új ismeretet, amiket a másodikosok mondtak, mutattak nekik. Ezután egy szlovák órába kaptak bepillantást, ahol együtt énekeltek az iskolásokkal. Nagy élmény volt számukra, hogy ők is ismerték ezeket a dalokat. Majd a tornateremben folytatódott a játék, itt labdás játékokat játszottak az ovisok a leendő tanító nénijeikkel. Ezután az informatikateremben a 7. osztályosok segítségével a számítógépeken színezhettek különböző mesefigurákat.

Az ovisok otthon érezték magukat az iskolában, hiszen nagyon sok osztályban találkoztak testvéreikkel, ismerőseikkel, ami megnyugtató volt a számukra. Amikor visszasétáltunk az óvodába, nagyon jó volt látni a sok vidám arcot, és hallani, ahogy egymásnak mesélik, milyen jó volt az iskolában

Képek

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.