Diákolimpia futballmérkőzés

A Magyar Diáksport Szövetség a teljes körű iskolai sport tehetséggondozás, a sporttevékenységek és sportágak népszerűsítése, valamint a tanulók egészséges életmódra nevelése céljával a 2019/2020. tanévben immáron 33. alkalommal hirdeti meg az ország valamennyi általános és középiskolájában a Diákolimpiát.

Diákjaink Szarvason Futball bajnokságon vettek részt 2019. szeptember 19-én. Hat iskola képviseltette magát. A négy szarvasi általános iskola, a békésszentandrási illetve a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola.

Csapatunk tagjai: Adamik Zsombor, Fügedi Dániel, Fügedi László, Gulyás Viktor, Gyulai Róbert, Kolozsi Krisztián, Rács Patrik, Szabó Tamás, Szél Zoltán, Bárdos András, Beregszászi Tícián, Kolozsi Zoltán, Komár Gergő, Medvegy Martin, Somogyi Martin.

Az iskola diákjai 2 korosztályban III. és IV. korcsoportban mérették meg magukat. A III. korcsoport első mérkőzését az egyik legerősebb csapattal, a Gál Ferenc Főiskola Szarvsi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvodával vívta meg. Sajnos csapatunk vereséget szenvedett, de a diákok az utolsó percig küzdöttek.

A IV. korcsoport diákjai a Hunyadi János Katolikus Általános Iskola és Óvoda tanulóival kezdték meg a fordulót. Egy rendkívül szoros, nagy iramú mérkőzésen 2:2 döntetlent tudtunk játszani.

Az őszi forduló a jövőhéten folytatódik, mindkét csapatunk pályára lép.

képek

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.