Lázár Ervin Program

A Lázár Ervin Program célja hogy a diákok a tanórákon kívül játszva, szórakozva is ismereteket szerezhessenek. A Program lehetővé teszi az összes általános iskolás tanulók számára, hogy évente egyszer eljuthasson színházi, tánc- vagy cirkuszi előadásra, őshonos állatok bemutatóhelyeire.

Iskolánk 3. osztályos tanulói 2019. november 20-án a Békéscsabai Tankerület Központ által szervezett Lázár Ervin Program keretében megvalósuló színházlátogatáson vettek részt és a Kukac Kata Kalandjai című előadást élvezhették. A gyerekeknek igazi élményt nyújtott mind a kosztümökkel, mind a díszletekkel, a remek dalbetétekkel, színészi játékokkal, tánccal együtt. A darabban sok helyen megjelent a humor is, nem volt tehát hiány mókában, nevetésben.

2019. november 28-án pedig a 6. osztályos tanulóink utazhattak el a Fővárosi Nagycirkuszban megrendezett Hófödte Álom – Ősi cirkuszi mese előadásra. A hamisítatlan karácsonyi hangulatról az először Magyarországra látogató, Észak-Szibériából, Jakutföldről érkező artistaművészek gondoskodnak egy különleges műsorban. Tanulóink nagyon élvezték, hiszen lovakon vágtázó és szaltózó hősök, jégtündér, kelekótya bohócok, zsonglőrök, drótkötélen egyensúlyozó artisták és megannyi varázslat szemtanúi lehettek.

 Köszönjük a lehetőséget!

Képek

 

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.