Tájékoztatás beiratkozásról

Tisztelt Szülők!

beiskolázás második szakaszában 2020. április 28. és 2020. május 15. között a szülők elektronikus úton vagy személyes ügyintézés keretében erősíthetik meg gyermekük beiratkozási szándékát a körzetes iskolába, vagy kérhetik felvételét egy másik körzetes általános iskolába.

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskolában a beiratkozással kapcsolatban a személyes ügyintézési rend a következőképpen alakul:

2020. április 28. és május 15-e között lesz lehetőség a beiratkozás megerősítésére, melyet online vagy személyesen lehet megtenni.

Az online megerősítéshez telefonos segítséget biztosítunk. Kérdés esetén kérem, hogy Pljesovszki Mihály intézményvezető-helyettest keressék munkanapokon, munkaidőben a 06-30-284-4024-es telefonszámon.

Amennyiben személyesen, az intézményben szeretné intézni a beiratkozással kapcsolatos teendőket, úgy arra is van lehetőség, munkanapokon 8 és 16 óra között, de igény esetén 8 óra előtt és 16 óra után is fogadunk szülőket. A személyes ügyintézésre csak előre kiadott időpontra lehet az intézménybe érkezni. A 06-30-284-4024-es telefonszámon van lehetőség időpontot egyeztetni.

Tájékoztatom Önöket, hogy a személyes ügyintézés lebonyolításakor a kötelező járványügyi óvintézkedéseket fokozottan betartjuk és az az intézménybe érkezőknek is kötelező érvényű.

Csabacsűd, 2020. április 22.

 Tisztelettel

 Sutyinszky Zoltán

 intézményvezető

Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.