Tájékoztatás tanulói étkeztetésről

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az 59/2020.(V.28.) Polgármesteri határozat értelmében a Csabacsűdi Szociális Intézmény és Konyha 2020. június 2-tól, az alábbiak szerint biztosítja a gyermekek intézményi étkeztetését:
1. Aki iskolai felügyeletet kér, annak 1200 órától lehetősége van az ebédlőben ebédelni, max 10 fős csoportokban, a megfelelő biztonsági előírásoknak megfelelően. Ezekről a gyerekek az intézményben tájékoztatást kapnak.

2. Aki nem kér felügyeletet és otthonában tölti a tanév hátralévő idejét, azok számára az intézményi étkeztetés továbbra is biztosított. A gyermekek, vagy közeli hozzátartozójuk saját ételhordóban elvihetik az ebédet (tízórait, uzsonnát) a napköziotthonos konyháról 1100-1200 óra között a megfelelő biztonsági előírások betartása mellett. Ezekről az intézményben tájékoztatást kapnak.
A kiszállítás utolsó napja május 29.!
3. A kedvezményes étkeztetésben részesülő gyermekekre is a fentiek vonatkoznak!
Kérjük, hogy akik június 2-tól esetleg változtatni kívánnak az eddig kiszállított ebéd, tízórai, uzsonna megrendelésen (lemondás, más igénylés stb) azok május 30.-án 18 óráig tegyék meg a 06 70 501 0601 telefonon, vagy a szocintezmeny@csabacsud.hu email címen. Aki nem jelez vissza, annak az iskolában korábban leadott, és eddig biztosított formában nyújtjuk az étkezést és várjuk ételhordóval a napköziotthonos konyhán.
Csabacsűd 2020.05.28.

Gilanné Radványi Rózsa intézményvezető

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.