Diákolimpia futballmérkőzés_2021. szeptember 17.

Magyarország legnagyobb diáksport eseménye a Diákolimpia három évtizedes múltra tekint vissza. A Diákolimpia évről-évre mintegy háromszázezer fiatalt mozgat meg. Idén 12 sportágban mérhetik össze erejüket testnevelő tanáraik közreműködésével, továbbá a Játékos Sportverseny és Kis iskolák sportversenye kategóriákban is indulhatnak.
Diákjaink Szarvason Futball bajnokságon vettek részt 2021. szeptember 17-én, ahol öt iskola képviseltette magát.
A gyerekek nagyon várták már ezt az eseményt, hiszen hosszú idő után végre ismét korlátok nélkül élvezhették a szabadban megrendezett sportversenyt. Az iskola diákjai 2 korosztályban III. és IV. korcsoportban mérették meg magukat. A III. korcsoport első mérkőzését a Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Óvoda vívta meg. Sajnos csapatunk vereséget szenvedett. A IV. korcsoport diákjai a Főtéri Általános Iskola tanulóival kezdték meg a fordulót. A fiúk szoros mérkőzést játszottak, utolsó percig küzdöttek végül vereséggel zártuk a meccset.
Csapatunk tagjai: Adamik Zsombor, Fejes Alex, Fügedi László, Gyulai Róbert, Rácz Patrik, Szabó Tamás, Kolozsi Krisztián, Folytán Botond, Fügedi Máté, Hanó Krisztofer, Nádudvari Csaba, Somogyi Attila, Somogyi Tamás, Varga Kevin
Az őszi forduló a jövőhéten folytatódik, mindkét csapatunk pályára lép.

Képek

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.