III. helyezett a 7. osztály

2014 októberében a Békés Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve 3 fordulóból álló őszi vetélkedősorozatot hirdetett a világnapokhoz kapcsolódóan Békés megye valamennyi általános iskolájában a 7. osztályos tanulók számára.

E felhívás a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola 7. osztályosainak egy kihívást jelentett!  Nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a kutatásba, öröm volt nézni, ahogy az osztály tagjai együttesen dolgozták ki az összes feladatot. Majd novemberben és decemberben is kíváncsisággal várták az újabb és újabb feladatsorokat, plusz feladatokat.

A minap kaptunk egy e-mailt, amelyben iskolánk csapatát a Makk Marci csapatot ünnepélyes díjkiosztóra invitálta a Békés Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve.

2015. január 20-án részt vettünk ezen az eseményen, ahol az az öröm ért bennünket, hogy a csapat III. helyezést ért el a megyében.

Gratulálunk a 7. osztálynak! További eredményes munkát kívánunk nektek, hiszen a tavaszi fordulón is megmérettethetitek magatokat!

 

Az osztály vetélkedőre benyújtott művei:

Idősek világnapja

Az idősek kedvesek,
És van nekik egy napjuk,
Hogy megköszönjük nekik,
Mindazt, amit kaptunk.

Kényeztetnek minket,
Egy kis édességgel,
És amikor sütnek,
Finom süteménnyel.

Becsüljük meg őket,
Addig, amíg élnek,
A velük töltött szép,
És jó időket.

plakát plakát2

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.