Zánkára utazott az 5. és 6. osztály

2015. június 4-és 7-e között az 5. és 6. osztály közösen szervezett osztálykiránduláson vehetett részt. Tanulóink nagyon várták a kirándulást, hiszen ezúttal a Balaton partra utazhattak el. Szerencsére az időjárási körülmények is az utazókkal voltak, hiszen napsütéses időben tölthették el ezt a néhány napot. A zánkai gyermektábor nagyon jó körülményeket biztosított az osztálykirándulásra, emellett több külső programon is részt vettek.
Lehetőség volt kipróbálni a bobozást, valamint a közeli állatkertbe is ellátogattak. Természetesen a Balaton vizében való fürdőzés sem maradhatott el.
A csoport jó hangulatban tért haza a szombati napon késő délután.

Köszönjük a szervező tanároknak, hogy biztosították a tanulók számára a kellemes időtöltést.

 

Diákjaink beszámolója a kirándulásról:

Sikeres pályázatnak köszönhetően 3 napot tölthettünk (2015.06.04-06.) Zánkán az Erzsébet program tavaszi kirándulásának keretein belül.

Csütörtökön reggel indultunk. A hosszú utazás után már nagyon vártuk, hogy megérkezzünk Szántódra, hogy komppal mehessünk át Tihanyba. Zánkára való érkezésünk után megebédeltünk, majd lementünk a Balatonhoz fürdeni. Este játszottunk az udvaron, beszélgettünk.

Pénteken reggel ismét buszra szálltunk, úticélunk Tihany volt. Először a Levendulaházban jártunk, ahol nagyon sok érdekességet tudtunk meg a félszigetről. Később az apátságot csodálhattuk meg. A nagy melegben jólesett a hűsítő fagyi. :)
Visszaérkeztünk Zánkára, igyekeztünk a partra, hogy minél hamarabb ismét megmártózhassunk a Balatonban.
Este Etnosound koncerten zenéltünk, onnan lesétáltunk a Balaton partjára megnézni az éjszakai vizet.

Szombaton reggel összepakoltunk, elindultunk Veszprémbe, az állatkertbe. Onnan Balatonfűzfőre mentünk, ahol egy jót bobozhattunk.

Hosszú utazás után végre otthon lehettünk a családunkkal, de azért sajnáljuk, hogy vége lett az osztálykirándulásnak.

az 5. és 6. o. tanulói

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.