A 2014-2015-ös tanévben is jutalomkirándulásban részesül néhány gyermek

Idén, egy fő tanuló kap lehetőséget jutalom kiránduláson részt venni Szlovákiába, a Magas Tátrába. Az öt napos kirándulás rengeteg élményt biztosít tanulónk számára, szlovák anyanyelvi környezetben interaktív programokon vehet részt.
A kiránduláson az a tanuló vehet részt, aki a szlovák nyelv és irodalom valamint a szlovák népismeret tantárgyakból kiváló teljesítményt nyújt, valamint magatartásával és szorgalmával is kiérdemli azt.
Az iskola nevelőtestülete Somogyi Petra 8. osztályos tanulót javasolta az ingyenes kirándulásra.

Gratulálunk neki!

Az Országos Szlovák Önkormányzat lehetőséget biztosít két fő tanulónak egy kirándulásra, Nagybánhegyesre. Az ingyenes utazásra az iskola nevelőtestülete Fejes Adriennt és Rácz Petrát javasolta, bízunk benne, hogy tanulóink jól fogják magukat érezni az ingyenes programon.

Nekik is gratulálunk!

Molnár József Polgármester Úr nagy örömmel jelentette be, hogy lehetőség van 20 fő tanulónknak Csabacsűd testvértelepülésére Csatára utazni egy négy napos kirándulás keretében.
A 20 fő gyermek kiválasztása folyamatban van, két pedagógus kíséri majd őket.
A kiránduláson különböző programokon vesznek majd részt a tanulóink, folklór bemutató, gyermek disco, valamint a falu napi rendezvény is az ott tartózkodás ideje alatt kerül megrendezésre.

Csatára különböző településekről több intézmény gyermeki is elutaznak, így tanulóink barátságokat köthetnek, megismerhetik más települések hagyományait, közösen munkálkodhatnak a különböző irányított foglalkozásokon.
Az iskolában nagyon örülünk ennek a lehetőségnek, és köszönjük a település vezetésének a lehetőséget.

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.