Monthly Archives: június 2015

Ballagás és tanévzáró az iskolában

A Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola 2015. június 20-án tartotta ballagását és tanévzáróját. A ballagási ünnepség az iskola udvarán kezdődött, ahol a végzős tanulók megkapták ballagó tarisznyájukat. Ezután a nyolcadik osztályos diákok végigjárták a számukra kedves osztálytermeket, majd elbúcsúztak nevelőiktől, … Continue reading

Posted in Egyéb | Leave a comment

A végzősök utolsó kirándulása

2015. június 12-én kerékpárral keltek útra iskolánk 8. osztályos tanulói. Az úti cél Békésszentandrás volt, a  Körös parton töltöttek el három napot. Az osztálykirándulás nagyon jól sikerült, közösen főztek, ettek-ittak, valamint horgásztak, fürödtek.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Tájékozódó látogatás Makfalván

2015. június 12-154. között Csabacsűd településről az iskola vezetője, Sutyinszky Zoltán és a település polgármestere Molnár József tájékozódó látogatást tett Erdélybe, Makfalván.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Kerékpártúrán vettek részt a 4. osztályosok

2015. június 12-én reggel Szarvasra indultak iskolánk 4. osztályos tanulói Hajdú Mihályné, Erzsike néni vezetésével. 

Posted in Egyéb | Leave a comment

DÖK nap az iskolában

2015. június 15-én a tanév utolsó tanítási napján intézményükben „DÖK napot” tartottunk. A nap egy közös tájékoztatóval kezdődött, mely keretében a hétvégi papírgyűjtés eredményeit is ismertette a Szülői Közösség vezetője, Furár Szabina. A legtöbb papírt gyűjtő osztály a 2. osztály … Continue reading

Posted in Egyéb | Leave a comment

Országos szlovák ének- és szavalóverseny

„Spievanky a veršovačky” 2015. 2015. június 4- én Budapestre utaztunk az országos szlovák ének-és szavalóversenyre, mely 19. alkalommal került megrendezésre a Magyarországi Szlovákok Szövetsége által. Három szlovákok lakta légióból kerülhettek ide a legtehetségesebb diákok, hogy többféle kategóriába sorolva összemérjék tudásukat.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Pedagógusnapi ünnepség az intézményben

Idén, 2015. június 7-ére esett a pedagógus nap. Hétfő reggel az iskola aulájában az intézmény vezetése a diákok reggeli gyűlésén köszöntötte a pedagógusokat valamint pedagógiai munkát segítő munkatársakat pedagógusnap alkalmából.

Posted in Egyéb | Leave a comment

A 2014-2015-ös tanévben is jutalomkirándulásban részesül néhány gyermek

Idén, egy fő tanuló kap lehetőséget jutalom kiránduláson részt venni Szlovákiába, a Magas Tátrába. Az öt napos kirándulás rengeteg élményt biztosít tanulónk számára, szlovák anyanyelvi környezetben interaktív programokon vehet részt.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Zánkára utazott az 5. és 6. osztály

2015. június 4-és 7-e között az 5. és 6. osztály közösen szervezett osztálykiránduláson vehetett részt. Tanulóink nagyon várták a kirándulást, hiszen ezúttal a Balaton partra utazhattak el.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Határtalanul program az iskolában

2015. június 1. és 5-e között a hetedikes tanulóink osztályfőnökük és két fő pedagógus vezetésével Erdélybe utazhattak a Határtalanul program keretében.

Posted in Egyéb | Leave a comment